19

Twee internationale zeges op De Wolden

juli

Ever Blue (Zirocco Blue) en Mitchel - 19 juli 2015

Met twee internationale overwinningen, een tweede, zesde en een twaalfde prijs was Mitchel Sonneveld weer bijzonder succesvol afgelopen weekend. Hij kwam met drie paarden aan de start op CSI De Wolden, waarbij Blom's Dora (Zirocco Blue VDL) een glansrijke rol speelde met een eerste en tweede prijs op 1.35m niveau bij de zevenjarige springpaarden.

De KWPN-goedgekeurde hengst Blom's Ever Blue (Zirocco Blue VDL) debuteerde op 1.30m niveau bij de zesjarigen en nam een zesde prijs mee. Op zaterdag in de finale sprong hij opnieuw voortreffelijk, maar bleef hij met een foutje op de laatste hindernis net buiten de barrage.

De zeer constant presterende Blom's Dutch Sixpack (Verdi) deed ook waar hij goed in is: foutloos springen. In de 1.35m Gold Tour won hij een rubriek en was hij een keer twaalfde.

Het Team van Hoeve de Grient heeft genoten op De Wolden. Een schitterend concours met een voortreffelijke organisatie. Een evenement waarbij je kan merken dat het door paardenmensen georganiseerd wordt.


Dora (Zirocco Blue en Mitchel

« Terug