19

Jack Neefs overleden

januari

Jack Neefs overleden - 19 januari 2013

Diep bedroefd delen wij u mede dat vanochtend op 48-jarige leeftijd van ons is heengegaan

Jack Neefs

Jack was meer dan 25 jaar verbonden aan Hoeve De Grient in Etten-Leur. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij zich voor ons bedrijf heeft ingezet.

Wij verliezen in Jack een echte vriend, een eminent ruiter, bevlogen en betrouwbaar.

Onze gedachten gaan uit naar Nathalie, zijn zoon Rick, moeder Corry en zus Ingrid. Wij wensen hun alle sterkte toe.

Rinus en Ad Blom
Alle medewerkers Hoeve De Grient


OFFICIEEL PERSBERICHT: JACK NEEFS OVERLEDEN
In zijn woonplaats Sprundel is vanochtend, zaterdag, op 48-jarige leeftijd Jack Neefs overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Met het overlijden van Neefs verliest de West-Brabantse paardensport een van zijn boegbeelden. Begin jaren negentig reed hij diverse internationale wedstrijden. Jack Neefs genoot echter vooral bekendheid als instructeur en had een neus voor jonge, talentvolle paarden.

Langer dan een kwarteeuw was hij werkzaam op Hoeve De Grient in Etten-Leur, de stoeterij van Rinus Blom. Daarna begon hij in Sprundel een eigen stal onder de naam Bon Ecurie. Enkele jaren geleden werd bij Jack Neefs een ernstige ziekte geconstateerd. Aanvankelijk leek hij die te overwinnen, maar hoop veranderde telkens in teleurstelling. Zaterdagochtend nam Jack Neefs afscheid van het leven.

Het afscheid van Jack Neefs is donderdag 24 januari in manege Den Goubergh, Oude Ettensebaan 36 in Roosendaal. De aanvang is 13.00 uur.

Auteur: Karel Pleunis (BN DeStem)

« Terug