09

Grandioze Blom's Voorjaarswedstrijd

april

Prijsuitreiking van het 1.40m: Rinus Blom feliciteert Jack Ansems. - 09 april 2013

De Blom's Voorjaarswedstrijd op het terrein van Hoeve de Grient kreeg zondag een schitterende afsluiting. De zon ging schijnen, de kou verdween en er was schitterende sport op 1.30m tot en met 1.40m niveau.

De hoofdrubriek, het 1.40m springen, werd gewonnen door Jack Ansems die de afgelopen tijd al menig 1.40m rubriek op zijn naam zette. Dit keer reed hij met Uxlanie Go, die 250 euro verdiende. De tweede prijs ging naar Tim Franssen op Ventje (v. Namelus R) en derde werd Morten Djupvik op Zarina (v. Quasimodo Z). Er waren 50 deelnemers.

Siebe Kramer won op zondag het ZZ met Van Meta (v. Quick Star). Winnaars van de twee Z-rubrieken waren Frank van Helmond op Beezie (v. Quasimodo Z) en Sophie Claassen op Belisina (v. Concorde).

Het concours begon op vrijdag met een thuiszege voor Mitchel Sonneveld op Blom's Cascin (v. Rascin) in de tweede M-groep. In de eerste M-rubriek won Lizzy de Gooijer op Coupe de Lady (v. Coupe de Coeur). De zeges in de klasse L gingen naar Larissa Hartkamp met Veronica (v. Nobility) en Nienke van Roekel met Copein Z (v. Calvino Z).

Ook op zaterdag werden er twee L-rubrieken verreden. Winst was hier voor Geert van Asten met Dominick's Damasco Vitanova (v. Lord Z) en Jack Ansems met Darona. De twee M-winnaars waren Thom De Koff met Carrera DK (v. Cesano) en Jack Ansems met Himalaya Blue (v. Mr.Blue).

De amazone met de hoogste stijlpunten in de klasse B was Odette Janssen, die met Donna du Mesnil (v. Indoctro) 125 euro verdiende.

KLIK HIER VOOR ALLE UITSLAGEN

« Terug