27

Blom's Alina verkocht naar Duitsland

februari

Blom's Alina verkocht naar Duitsland - 27 februari 2014

Blom's Alina is verkocht en is dinsdag 25 februari naar haar nieuwe stal in de buurt van Berlijn vertrokken. De zeer goede prestaties met Wendy Scholten viel bij veel geïnteresseerde kopers op. Alina komt onder het zadel van de Duitser Philipp Schober, die haar internationaal wil starten. De verkoop is via Stal Stenfert tot stand gekomen.

"Bij het uitproberen zagen ze er samen al fantastisch uit en ik kan denk ik geen betere plek voor haar wensen. Hopelijk horen we nog veel van haar terug. Ik weet zeker dat ze nog veel meer in haar mars heeft dan de 1.40/1.45m parcoursen die wij samen gesprongen hebben", vertelt Wendy Scholten.

Wendy heeft Alina vijf jaar gereden, waarvan vier jaar voor eigenaar Rinus Blom. "Ik ben blij dat ik Alina zo lang heb mogen rijden. Ik begon als B/L springruiter en samen hebben we super mooie successen behaald tot en met 1.40m niveau. Bij deze wil ik Rinus Blom ook bedanken voor al het vertrouwen die hij in ons samen had! De tijd met Alina had ik voor geen goud willen missen, al is het nu wel echt moeilijk voor me. Van alle paarden die ik heb mogen rijden, was zij mijn grootste favoriet. Ze ging altijd voor me door het vuur."

« Terug